Kedvezményes jegyek előfizetőinknek

2018.09.14. 07:00

István, a király: az összes eddigi főszereplő a színpadon lesz

Egyedülálló koncertélményt nyújt, egyben különleges időutazásra viszi közönségét az István, a király ünnepi koncertváltozata. Az idén 35 éves, legendás mű színpadi változatainak felejthetetlen jeleneteit és eddig sosem látott archív felvételeket is láthatnak koncert közben a nézők a színpad mögötti óriáskivetítőn.

VN

A produkció szombaton érkezik Szombathelyre

Fotó: Archív

Nemcsak zeneileg, de látványvilágát tekintve is különleges lesz az idén 35 éves István, a király rockopera ünnepi koncertváltozata. A külön erre az alkalomra készített videomontázs részeként eddig sosem látott archív felvételek és a legendás mű jelentős színpadi változatainak számos emlékezetes jelenete is megjelenik a színpad mögötti óriáskivetítőn.

Miközben a színpadon olyan kiváló énekesek előadásában hallhatjuk a rockopera dalait, mint Feke Pál, Vadkerti Imre, Szomor György, Szemenyei János, Tóth Gabi és Éder Enikő, addig a háttérben feltűnik többek között Pelsőczy László, Juhász Jácint, Victor Máté, Berek Kati, Deák Bill Gyula, Kaszás Attila, Varga Miklós, Vikidál Gyula, Nagy Feró, Novák Péter, Udvaros Dorottya, Balázsovits Lajos, Stohl András, Szakácsi Sándor, Blaskó Péter, Tompos Kátya, Bródy János és Szörényi Levente is olyan egykori jelenetek szereplőiként, melyek az István, a király történelmének legjelentősebb momentumai voltak.

A produkció szombaton érkezik Szombathelyre
Fotó: Archív

Az István, a király rockopera ünnepi koncertváltozata így nemcsak egyedülálló koncert­élményt nyújt, de különleges időutazásra is viszi a hallgatóságot.

A jubileumi koncertváltozatot a miskolci Bartók Plusz operafesztiválon mutatták be először, majd ezt követően országos turnéra indul.

Budapest mellett öt vidéki nagyvárosban állítják színpadra, Szombathelyen szeptember 15-én 19 órától hallhatja a közönség az Arena Savariában.

Jegyek kaphatók a tex.hu hálózatában és – előfizetőinknek kedvezménnyel – a Vas Népe ügyfélszolgálatai irodáiban. VN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában