pihenőszékes meditáció

2020.08.03. 07:00

Meditatív koncertek a kámoni arborétumban

Kövi Szabolcs fuvola-, pánsíp- és furulyaművész, zeneszerző rendszeres vendége a szombathelyi Kámoni Arborétumnak. A következő pihenőszékes meditatív koncertje augusztus 30-án lesz.

Gyöngyössy Péter

Kövi Szabolcs a transzcendentális zenei élet ismert alakja

Fotó: MW/PM

Kövi Szabolcs az elmúlt 29 évben negyvenegy lemezt készített. Zenéjéről azt írja honlapján, hogy azok alkalmasak meditáció, relaxáció közben, zeneterápiás célú használatra, lehet velük gyerekeket és felnőtteket altatni, nyugtatni, alkalmas háttérzeneként alkotótevékenységhez, tanuláshoz, jógához, lazító gyakorlatokhoz.

Masszőrök használják munka közben, wellness­létesítményekben, szaunákban, kozmetikában, szépségszalonokban hallható meditatív, relaxáló aláfestő zeneként. Pihenőszékes koncertjeit szívesen rendezi arborétumokban, planetáriumokban, sóbarlangokban, művelődési intézményekben.

Kövi Szabolcs a transzcendentális zenei élet ismert alakja
Fotó: MW/PM

A Kámoni Arborétum évszázados fái, a kert ligetes hangulata a tökéletes helyszín akusztikus koncertekre, a relaxációra, a kikapcsolódásra. Az előadások kezdési időpontjai augusztus 30-án: 13.00, 15.00, 17.00 és 19.00 óra. A nyár végi koncertekre előzetesen az előadó honlapján lehet jelentkezni. A rendezvényen huszonnyolcan vehetnek részt, így érdemes időben jelezni a részvételi szándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában