színház

2020.10.13. 07:00

Meseboltos matinék

A vírushelyzetre tekintettel a Mesebolt Bábszínház nem hirdethetett meg bérletes évadot. Viszont most nemcsak vasárnap délelőttönként kínál matinét, hanem szombatonként is.

Ölbei Lívia

A gyáva kistigris bátorságot gyűjt a bábszínházban

Forrás: Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Október 17-én, szombaton 10 órára a legkisebbeket – egytől négyévesig – várják az Ady térre, a meseboltos kamaraterembe. A Papírvarázs című előadás tervezője Trifusz Péter, a zenéjéért Kiss Dávid felelős, rendezője H. Nagy Katalin, akik pedig játsszák: Gyurkovics Zsófi a és Kovács Bálint. Másképpen: ez bedobozolta, az hangicsálta, amaz összehajtogatta, emezek pedig varázsolják.

A gyáva kistigris bátorságot gyűjt a bábszínházban Fotó: UT

Október 18-án, vasárnap 10 órakor Hanna Januszewska A gyáva kistigris című meséjéből kiderül, hogy a világ néha igenis félelmetes, de a döntő pillanatban van honnan bátorságot meríteni. Ezt az előadást 4 éven felülieknek ajánlják a kamarateremben. Dramaturg: Végh Ildikó, zeneszerző: Novák János, hangszerelte: Takács Dániel, tervező: Boráros Szilárd, rendező: Kovács Petra Eszter. Szereplők: Gyurkovics Zsófi a, Varga Bori, Kovács Bálint, Kosznovszky Márton. Az MMIK omló-romló falai között világszínvonalú társulat dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában