Mindjárt kész!

2021.01.11. 07:00

Nem csak farsangra való a Farsangi játék

Mindjárt kész! – adta hírül a Weöres Sándor Színház. Ion Luca Caragiale Farsangi játék című komédiájának bemutatóját eredetileg december 4-ére tervezték, de a járvány közbeszólt. Most bíznak a mielőbbi nagyszínpadi premierben.

VN

Fotó: VN/Mészáros Zsolt/WSSZ

Esendő, hétköznapi figurák, dupla szerelmi háromszög: egy borbélyüzlet főnökébe két nő szerelmes; a nők férjei a féltékenységtől eget verő bosszúra szomjaznak. És ha az nem lenne elég, hogy saját boldogságát vagy boldogulását féltve eleve mindenki összekever mindenkit mindenkivel, megkezdődik a farsang, ahol a hűséges és hűtlen szeretők jelmezt öltenek, sőt jelmezt cserélnek. De persze minden jó, ha jó a vége… Dupla csavaros, vérbő komédia a Mohácsi testvérek tolmácsolásában, a rájuk jellemző pezsgő humorral fűszerezve.

A színpadon Róbert Gábor, Kocsis Pál, Szabó Róbert Endre, Endrődy Krisztián, Lábodi Ádám, Balogh János, Alberti Zsófi, Antal D. Csaba, Herman Flóra, Vlahovics Edit. A „sárga földig lejózanodott román nép farsang idején”: Dunai Júlia, Hajdu Péter István, Hajmási Dávid, Jámbor Nándor, Szabó Róbert Endre. Zenészek: Kovács Márton, Móser Ádám. Díszlet: Khell Zsolt, jelmez: Remete Kriszta. Rendező: Mohácsi János.

Kiemelt képünkön: Farsangi játék. Herman Flóra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában