Nyitás

2021.06.08. 07:00

Újra vidáman ciripel a celli Tücsök bábcsoport

A bábosok is örömmel fogadták a nyitást. A felnőtt bábosokból álló Ultraviolák formáció már föl is lépett, a gyerekcsoport, a Tücsök pedig rajtra kész.

Ölbei Lívia

Fotó: VN/Ónodi István

– Nagy örömünkre kinyitott a KMKK! Hihetetlen volt újra találkozni a bábteremben – mondta Nagy Márta, a bábcsoportok alapítója, vezetője. Pálné Horváth Mária, a művelődési központ igazgatója rögtön ellátta őket felkérésekkel is. Az Ultraviolák – mint a KMKK csapata – a felújított Vásári komédiákkal szórakoztatta a közönséget Merseváton. Június 12-én Alsóságon, 20-án Dömölkön, a dömölki napok meghívottjaként ad műsort. A városi iskola csoportjaként működő Tücsök pedig óvodásoknak játszik hamarosan a KMKK-ban.

Ahogyan arról beszámoltunk, Nagy Márta jól kitalálta: a gyerekcsoport a tanévben végig tudott próbálni kis csoportokban. Több rövid bábjátékot is színpadra állítottak, június 16-án ezekből nyújtanak át válogatást. Az online fesztiválok eredményei mostanában várhatók, ahogy közeleg a KMKK bábos táborának ideje is.

Kiemelt képünkön: A tanévben kis csoportokban próbáltak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában