Kiállítás

2021.10.12. 07:00

Fényév távolság a WSSZ aulájában – fotók

A 2019/2020-as és a 2020/2021-es évad fotóiból nyílt kiállítás 2 évad távolság címmel Mészáros Zsolt fotóiból a Weöres Sándor Színház aulájában, amely az új évadban fehér falakkal fogad.

Ölbei Lívia

Mészáros Zsolt fotókiállítása 2 évad címmel a szombathelyi Weöres Sándor színházban. 20211001 Szombathely Fotó: Benkő Sándor BS Vas Népe

Fotó: Benkő Sándor

Mészáros Zsolt kezdettől a színház fotósa, több értelemben is látja, amit más nem. A bőség zavarával küzd, amikor válogatnia kell. Huszonhárom kép sorjázik most a fehér falakon: 5 fiú, A játszma vége, A Pál utcai fiúk, Abigél bulija, Ádám almái, Equus, Farsang..., Kis hölgy a Maximból, ­Liliomfi, Márton partjelző fázik, Pogánytánc, Terrorizmus. Ez a kínálat két évad távolságból – az pedig nagyjából annyi, mint a „fényév távolság” (A padlás musicalből). De Mészáros Zsolt képei nem olyanok, mint a fosszíliákat őrző borostyán: elevenek, mint a színház, az örök jelen idő. Mint Németh Judit végtelen tekintete A játszma végéből, mielőbb magára zárná a mélykék konténer fedelét.

Kiemelt képünkön: Jobbra: Németh Judit. Pillanat A játszma végéből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában