Születésnap

2022.09.30. 20:14

A Fő téri szökőkútnál találkozunk! - Élőlánc szombaton a 15 éves szombathelyi WS Színházig

A 15 éves Weöres Sándor Színház összekapaszkodásra hívja a közönséget október elsején, szombaton 10 órakor. Az élőlánc a tervek szerint a Király utcai jegyirodát és a színházépületet kapcsolja össze, az úton lesznek meglepetések. A Fő téri szökőkútnál találkozunk!

VN

A Weöres Sándor Színház Szombathelyen, az Akacs 7-ben

Fotó: VN-archív

Ahogy a  WSSZ közösségi felületén közzétett felhívás mondja: "Alapításának 15. évét ünnepli a szombathelyi Weöres Sándor Színház 2022. október 1-jén. Társulatunk az összefogás évének hirdette a jubileumi évadot. A születésnapon egy valóságos összekapaszkodásra hívjuk színházi közösségünket és közönségünket. Élőláncot formázva jegyirodánk (Király utca 11.), valamint a színház épülete (Akacs Mihály utca 7.) között ünnepeljük a 15 évet, ajándékkal, kedvezményekkel és meglepetésműsorokkal."

Találkozás:október 1-jén, szombaton 10 órakor Szombathely Fő terén, a szökőkútnál.

Két irányba indulnak a résztvevők: az egyik útvonal a jegyirodáig vezet, a másik irányban elindulók a Fő tér - Berzsenyi tér  - székesegyház - Romkert-átjáró - Hollán Ernő utca érintésével jutnak el az Akacs Mihály utcába, a Weöres Sándor Színház épületéig.

Kezükben lufit tartó  segítők jelölik ki az élőlánc útvonalát, közéjük kell a résztvevőknek beállniuk.

Az élőlánc küldetése: "Ha az élőlánc kialakul, a jegyirodából „kéztől kézig” eljuttatjuk a színház 15 éves okiratát, és az előzetesen online szavazáson a közönség által megszavazott legkedvesebb előadás színlapját a színházépületbe."

Az élőláncban résztvevők  meglepetés műsorszámokkal találkozhatnak a lánc útvonalán és jegyvásárlási kuponokat kapnak, amit akár aznap a jegyirodában vagy a színházi jegypénztárban be is válthatnak 15 óráig. A születésnapi esemény közös fotó készítésével és igazgatói köszöntővel a Weöres Sándor Színház bejáratánál zárul.

Rossz idő esetén a színházépületben tartják meg a jubileumi rendezvényt.

De nem lesz rossz idő!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában