Töretlenül népszerű

2022.12.07. 18:14

Népszerűek a szenior örömtánc-foglalkozáson Vépen - fotók

Október közepén indult, és töretlenül népszerű a szenior örömtánc hétfőnként a művelődési házban. Horváth Lászlóné Ili oktatja az 50 pluszos korosztálynak kitalált mozgásformát.

Tóth Kata

Táncház és örömtánc Vépen.

Fotó: © Unger Tamás

„Az alaplépések kíméletesek az izmok és az ízületek számára. Oldja a depressziót, ezért magányosoknak kiemelten javasolt. Korosztálytól független. Táncpartner nem szükséges, hiszen közösen táncolunk. Nincs szükség előzetes tánctudásra, csak rád!” Ezek a mondatok kerültek a plakátokra, amelyekkel jó egy hónapja Horváth Lászlóné Ili hirdetni kezdte Vépen az általa tartott szenior örömtánc-foglalkozásokat. Úgy tűnik, minden kérdésre válaszoltak és minden lehetséges kétséget, félelmet eloszlattak a célközönség körében, olyan sokan csatlakoztak az idősebb korosztály számára alkotottközösségi mozgásformához. A tánctanárnővé lett nyugdíjas pedagógust még a Sági Józsefné Anci vezette Nefelejcs Nyugdíjas Klubosok keresték meg és invitálták Vépre. Így különösképpen nem kellett agitálni a résztvevőket, mondja Ili, aki boldog, hogy hetek óta közel harmincan megjelennek a hétfői órákon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában