Egy év kihagyás után

2023.01.25. 11:00

AlteRába újratöltve, új időpontban - Ismét megtartják Körmend ikonikus rendezvényét

Egy év kihagyás után, ismét megtartják Körmend ikonikus rendezvényét, az AlteRába Fesztivált, amely háromnapos lesz. A szervezők ígérik: hozzák a korábban megszokott családias hangulatot.

Horváth László

Fotó: Jámbori Tamás

- A tavalyi szünet után óvatosan fogtunk a fesztivál megszervezésébe – kezdte Hegedüs László, az Alterába főszervezője. – Körmenden, a Rába-parton nagyszabású fejlesztés történik, a munkák váratóan a nyár közepére befejeződnek. Emiatt az idei háromnapos fesztivált augusztus 17-19. között tartjuk meg, a helyszín pedig az új szabadidő centrum lesz. Éppen ebben az időszakban zajlik majd a városban a Körmendi Napok programsorozata. Azt gondoljuk, a két rendezvény jól kiegészíti egymást. Az utóbbi inkább a helyieknek szól, az AlteRába pedig inkább a turistáknak. Az ideérkező vendégek pedig napközben felfedezhetik a várost, délután, este pedig következik a buli, a könnyűzenei koncertek. 

Hegedüs László kifejtette, az idei fesztivál is hozza megszokott AlteRába életérzést, a családias hangulatot. Tartják magukat az alternatív vonalhoz, a léptékek emberiek lesznek, azért nem is árulnak drága napijegyeket. 

Az már most bizonyos, hogy fellép a Rába-parti városban az Esti Kornél, az Analóg Balaton, a Beton. Hofi, Lotfi Begi, Müller Péter Sziámi AndFriends. Ez eddig a megszokott zene vonal, ám éjszaka nagy újdonság jön, itt már a könnyedebb műfajoké lesz a főszerep. Éjféltől megkapja a színpadot például Náksi Attila, vagy éppen DJ Dominik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában