Angol rádióban is bemutatják

2023.02.04. 10:00

Dirty Slippers zenekar és George Shilling - Ostffyasszonyfai lány világhírű zenei producerek társaságában - videók

Polgár Patrícia

Neil Dawes, Ferenczi Bebi, George Shilling

A Dirty Slippers zenekar - melynek dobosa az ostffyasszonyfai származású Ferenczy Bebi - 2021 nyarán dolgozott a Beatles által legendássá vált Abbey Road stúdióban, ahol több éves közös együttműködés után végre találkoztak és dolgozhattak személyesen is George Shilling producerrel, valamint Neil Dawes hangmérnökkel, aki a legutóbbi Ed Sheeran lemezen is közreműködött.


Az Honest kid című első szerzeményt hétfőn több angol rádióban is bemutatják, valamint az rotációba is kerül - tudtuk meg Lobó-Szalóky Lázártól, az együttes énekesétől, aki azt is elmondta: elsőként a független, nagy lemezkiadói háttérrel nem rendelkező előadókat felkaroló Unsigned Radio UK mutatja be a dalt február 6-án a Talent Vault Show című műsorban, majd a manchesteri Hive Radio premierezteti a Dirty Slippers újdonságát, február 8-án a Beautiful Indie Show-ban.

Az Honest kid egyébként a Dirty Slippers legismertebb szerzeményének, a Youtube-on már 310 ezer megtekintés fölött járó, Rendetlen gyerek című dalnak az angol változata.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában