Kezdődik az évad

2023.02.19. 18:58

Erdélybe készülnek a csepregi fúvósok - Farsangi bálon fújtak évadnyitányként, és idén már húsz fellépést lekötöttek

Jól sikerült Csepreg Város Fúvószenekarának bálja szombaton, szokásosan ezzel kezdődik náluk az évad. Itt is megmutatták: változatos repertoárjuk mindig új számokkal bővül. 

Horváth László

Forrás: VN/archív

Az est első részében adott koncertre a bálozók mellett számos érdeklődő is érkezett. Induló, polka, filmzene mellett Suppé: Költő és Paraszt operett nyitánya és az Earth, Wind & Fire együttes egyik legsikeresebb dala, a Szeptember is felhangzott. A ráadás Radetzky induló volt.

- Erre az évre már több mint húsz elfogadott szereplésük van – mondta a bál apropóján Szele Tamás, a fúvószenekar elnöke. - A csepregi események mellett fellépnek a környékbeli települések rendezvényein is. Április végén az erdélyi Korondra utaznak vendégszereplésre. A szüreti felvonuláshoz kapcsolódva pedig fúvószenekari találkozót rendeznek.

A rendezvényeken sokszor együtt adnak műsort a csepregi mazsorettekkel, kiváló kapcsolat van az együttesek között. Megtudtuk, hogy a változatos repertoárt mindig bővítik, a farsanggal kezdődő évadot az őszi koncerttel és a karácsonyi hangversennyel zárják.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában