Koncert

2023.03.18. 16:00

Kellene Kis Kert: megtartották a Teneked bemutatóját az ELTE SEK Liszt-termében - fotók, videó

Ölbei Lívia

Forrás: Cseh Gábor

Horváth Dudu Dániel és csapata mindig, mindenütt - utcazenei fesztiválon vagy koncertteremben - képes megteremteni a "kiskert-érzést": ahol jó lenni, ahol jó együtt lenni, ahol megszületik a harmónia. Így történt ez pénteken este a Teneked lemez szombathelyi bemutatóján is, az ELTE SEK zenei tanszékének Liszt-termében, Prieger Szabolcs moderálásával.   

Azért is szép ez a történet, mert nincs egészen egy éve, hogy a Weöres Sándor Színházban ott lehettünk a lemez felvételén - és lám, most itt az eredmény. Bár lehet, hogy tényleg az út a fontos - hiszen a zenekar a lemezen is megteremti az elevenség, az utazás hangulatát: ezért döntöttek úgy, hogy közönséget hívnak már a felvételre is. 

A Teneked lemez pedig - borítóján a zenekari tag festőművész, Mészáros Szabolcs zöldjeivel - mégiscsak egy darabka örökkévalóság. Kis kert - sokféle virágból-zenéből egyedivé varázsolva. Kellene, kell. Megvan! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában