Bemutató

2023.04.08. 18:36

Miska óriás lesz – könyvbemutató a szombathelyi könyvtárban

Szesztai Zsuzsa: Miska óriás lesz című kötetét mutatják be április 15-én, szombaton 15 órakor a Berzsenyi Dániel Könyvtárban, a szerzővel beszélget Zsigri Mária gyermekkönyvtáros. A könyvbemutatót kézműves foglalkozás zárja.

vn

Szesztai Zsuzsa 1975-ben született Szombathelyen. Középiskolai tanulmányait a Szombathelyi Közgazdasági Szakközépiskolában végezte, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen diplomázott 1999-ben. Az egyetemi évek alatt írt először verseket, de ez később háttérbe szorult a munkahelyi és a családi elfoglaltságok miatt. 2020-ban kezdett el újra írni, 2021 óta jelennek meg költeményei antológiákban.2022-ben beiratkozott Petőcz András Szépíró líra kurzusára a Kodolányi János Egyetemen – olvashatjuk a BDK honlapján.

Azt is leírják, hogy Szesztai Zsuzsa „Miska óriás lesz”ímű mesekönyvében az elveszett labdáját kereső kis főhős különös kalandokat él át új barátaival. Vilmossal a menő verdák városából a dínók földjére jutnak, míg a betűerdőben egy eltévedt kislány, Luca segítségére sietnek. „Ember még ilyet nem látott, minden fa egy betűt formázott.” A kristálykavics titkát Luca, Vilmos és Miska már együtt fedezik fel, miközben tanúságot tesznek barátságról és kitartásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában