Helyi kultúra

2024.07.10. 11:40

Ecsedi Erzsébetet a Soltis Lajos Színház jelölte a Kaszás Attila-díjra - lehet szavazni

Ecsedi Erzsébetet, a Színházi Kritikusok Céhének életműdíjas színészét a celldömölki Soltis Lajos Színház jelölte a Kaszás Attila-díjra. A jelöltek maguk is szavazással döntötték el, hogy közülük kikre voksolhat a közönség. Íme: Balla Eszter, Ecsedi Erzsébet és Tóth Ildikó a Kaszás Attila-díj idei nomináltjai.

Vaol.hu

A Kaszás Attila-díj 2024-es nomináltjai. A 33 jelölt egymás között szavazással döntött arról, hogy kik jussanak tovább

Fotó: VN/kaszasattiladij.hu

Idén összesen 33 társulat jelölte egy-egy tagját a Kaszás Attila-díjra - adta hírül a kaszasattiladij.hu. A végső megmérettetésben Balla Eszter (6szín), Ecsedi Erzsébet (Soltis Lajos Színház) valamint Tóth Ildikó (Radnóti Miklós Színház) vesz részt, közülük választ a közönség, hogy ki legyen az első színművésznő, akinek munkásságát Kaszás Attila-díjjal ismerik el. Szavazni a https://kaszasattiladij.hu/ honlapon lehet augusztus 23. éjfélig. A díjazottak kisfilmjei elérhetőek a @[100063703364822:2048:http://xn--kultra-sya.hu/] Youtube csatornáján: https://youtube.com/playlist...

Ecsedi Erzsébetet a celldömölki Soltis Lajos Színház jelölte a díjra - a kollégák is rá szavaztak
Fotó: VN/kaszasattiladij.hu

„Nagyon szeretem az embereket, és bízom benne, hogy ők is szeretnek engem. A szeretetet, ha adja az ember, akkor vissza is kapja” - Erzsébet Ecsedi

A Kaszás Attila-díj a magyar nyelven játszó színművészek szakmai és emberi elismerésén túl, Kaszás Attila színművész szellemi hagyatékának ápolását is szolgálja, hiszen a fiatalon elhunyt színész mindig komoly szerepet vállalt társulatai közösséggé formálásában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában