sokszínű kultúra

2018.03.23. 14:30

Ezek a hétvége legígéretesebb programjai Vas megyében

Programokban gazdagnak ígérkezik a hétvége. Legendás zenekarok koncertje, illúzió és színdarab is vár ránk Vas megyében.

Gulyás Regina Olimpia

Péntek

Szombathely:

- MMIK: 18 órakor a Szombathelyi Waldorf Iskola 11. osztálya bemutatja Virágot Algernonnak regény színpadi feldolgozását.

- 19 órától a punkrockerek legendás kedvence, a Macskanadrág játszik a Végállomásban. Mellettünk a The Ocean Front és több szombathelyi punk banda is fellép.

- Az Agora Savariában játszik Vas megye egyik kedvenc zenekara, a Soulwave. Vendégük, a Gargantua 21.00-kor kezd. Kapunyitás: 20.00.

A koncert már csak azért is különleges, mert a fiúk nemrég nyerték meg a Fonogram-díjat az év felfedezettje kategóriában, s önálló tornéval járják az országot. A Nagyszínpad programmal pedig májusban kezdenek, ahogy arról korábban beszámoltunk.

Fodor Máté szerint a hazai pálya igazi kihívás Fotó: Unger Tamás/ Vas Népe

Körmend

Az Auróra ad jubileumi koncertet. Egyedi, akusztikus élményre számíthatnak azok, akik megváltják jegyüket a Kulturális Központ nagytermébe a 35 éves punk banda műsorára. Este 9-kor kezdenek.

Szombat

Szombathely

Fotó: Facebook

- Délelőtt ( 9 és 12 óra között) Kézműves kuckó várja az érdeklődőket. A téma most a húsvéti dekoráció.

- Az Agorában lép fel a zseniális szombathelyi bűvész, Nagy Jonathán.

- A Végállomás Klub erre a napra is tartogat valami különlegeset. Az alter-rock-pop élet jeles képviselőre, Anna and the Barbies érkezik ugyanis a helyi klubba.

Vasvár

Bárányfesztivált tartanak a városban. 11-18 óráig várják az érdeklődőket vásári forgataggal, látványkonyhával. Kihirdetik a Hegyháti Borverseny dobogósait is. 15 órakkor operett slágerek, 16.30-kor pedig Kaczor Feri szórakoztatják a közönséget.

Vasárnap

Szombathely

MMIK Mesebolt Bábszínház kamaraterem: 10 órakor Václav Čtvrtek: Rumcájsz című matiné előadás, melyre 4 éves kortól várják a gyermekeket.

A hét többi napjára is kíváncsi? Hetente frissülő programkínálatunkat ITT találja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában