moziajánló

2018.09.20. 13:06

Ezeket a filmeket láthatod a vasi mozikban

Folytatásos történetekben most sincs hiány a vasi mozikban, ám remek újdonságok is várnak ránk.

Rózsa-Gulyás Regina Olimpia

Fotó: unsplash.com

 

Cinema City: A kém, aki dobott engem ; Az apáca; Egy kis szívesség; Fák jú, tanár úr 3.; Johnny English újra lecsap; Keresés, Predátor- A ragadozó

KMKK: Az apáca, Macskfogó, Könyvesbolt a tengerparton, Ramen shop- Ízek a múltból, Predátor- A ragadozó

Csákányi László Filmszínház: A kém, aki dobott engem; A hihetetlen család 2.; Escobar;

Agora Savaria Filmszínház: Könyvesbolt a tengerparton, Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció, Macskafogó, A művészet templomai: Caravaggio, A keresés, Johnny English újra lecsap, Az apáca, Predator – A ragadozó, Vad Balaton

Valami régi

Régi történetből itt van rögtön kettő. Az egyik a nagysikerű animációnk, a Macskafogó. Most újra megnézhetjük a mozikban. Visszatérhetünk a múltba egy hasonlóan kalandos, ám valóságos történettel. A Pablo Escobar (drogbáró) életéről, szerelméről szóló filmet is láthatjuk még a héten.

Valami új

A Predátor, a Fák jú, tanárúr, a Hotel Transylvania, valamint a Johnny English is új résszel jelentkezik. Az első filmen borzonghatunk, utóbbi hármon pedig kiereszthetjük a fáradt gőzt hatalmas kacagások kíséretében. Johnny English most is a legszerencsétlenebb szerencsés ügynök a világon.

Valami más

A szokásos kalandos, vicces mozik világából kiszakadva egy remek, drámai alkotással is jelentkeznek a filmszínházak. A Könyvesbolt a tengerparton egy elgondolkodtató, olykor igen szomorú alkotás arról, hogy érdemes-e küzdeni az álmainkért.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában