Koncert

2018.03.24. 09:46

A Gargantua és a Soulwave hatalmas mozi-bulit csapott Szombathelyen

Péntek este a Cinema Caféban egymás után lépett fel egy regionális Jam Music Öröm a Zene Tehetségkutató győztes és egy Fonogram-díjas zenekar.

Lutor Katalin

Fotó: Hornyák Emőke/ Vas Népe

Ezeket a díjakat pedig nem más, mint a Gargantua és a Soulwave nyerte el. Koncertjük pedig igazán méltó volt ezekhez a sikerekhez. Bár talán minden koncert egy-egy újabb siker is, hiszen mi más vinne előre egy zenekart, ha nem a közönsége.

Az pedig igazán hálás volt. A két zenekar igazán jól összeillik: mind a hangzásvilág, mind pedig témaválasztásban jól csengnek a dalaik. Kicsit olyan volt ez az este, amit egy puha, napsütötte pázsiton ugrálva lett volna tökéletes átélni. Mind a Gargantua, mind pedig a Soulwave dalai olyanok, mint egy napsütéses nyári napon egy nagy csobbanás.

Felszabadító. Az ember nem tud két lábbal a földön maradni: ugrani kell a tömeggel és égig érve kiabálni ki magunkból a dalszövegeket, amikbe saját hétköznapjaink fáradtságát csomagoltuk.

Az egész estés tombolásban nem elfáradtunk, inkább csak még jobban felébredtünk, hiszen megtisztultunk, megkönnyebbültünk. Otthagytuk az elhagyott szerelmeket, a megfáradt gondokat, a nehéz fájdalmakat a reflektorok fényében. Hagytuk elkeveredni a füsttel és elillanni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában