a húsvét jegyében

2018.03.22. 08:00

Tavaszváró programoknak és vásárnak örülhetnek a szombathelyiek

Húsvéti műsorok, lovaskocsikázás és ajándékkészítő foglalkozás is szerepel a húsvéti vásár programjai között.

VN

Húsvét Fotó: Pixabay

Április 2-áig várja az érdeklődőket Szombathely Fő terén a húsvéti vásár. Március 22-én a Gazdag Erzsi óvoda 10 órakor kezdődő néptáncbemutatóját követően 11 órakor a Lilafecske csoport tavaszi műsorát lehet megtekinteni a Pipitér óvoda ovisainak jóvoltából. Ezek után a gyerekek által készített tojásokat is felakasztják a tojásfára.

Március 23-án 17 órakor Kovács Nóri és a Motiva zenekar örvendezteti meg az arra járókat, 24-én 10 órától pedig lovaskocsikázásra várják az édeklődőket a belvárosban. Szintén szombaton 14-18 óra között magyar hagyományőrző faművesek ajándékkészítő foglalkozást tartanak.

Március 28-án 16.30-tól a Zabszalma Együttes ad tavaszváró koncertet a Fő téren, 29-én 17 órától pedig díjazzák a legjobb locsolóverseket.

Április 2-án, húsvéthétfőn a Vasi Skanzenbe várják az érdeklődőket, akik 15 órától a Ziránó Színház Babszem Jankó című előadását tekinthetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában