kijáró

2018.09.23. 07:00

Koncertek, kiállítások a Pullenalén

A kis városban október 19-éig egymást váltják a koncertek, képzőművészeti kiállítások és gyermekprogramok.

Vas Népe

A zárókoncerten Allegra Tinnefeld lép fel

Fotó: allegra.ien

Huszonhatodik alkalommal rendezik meg a város hagyományos őszi kulturális fesztiválját – írja az ORF.at. A Pullenale 2018 kínálatában koncert, kiállítás és gyermekprogram is szerepel, a tegnap a Doni Kozákok Kórusának fellépésével elstartolt fesztivál október közepéig tart majd. A képzőművészeti programban szeptember 21-én 19 órakor nyílik meg a főtéren a burgenlandi hivatásos fotográfusok szabadtéri kiállítása, Menschenbilder címmel. A tárlat szeptemberben Kismartonban volt látható, a képek közt magyar fényképész alkotását is láthatjuk. A szabadtéri tárlat október 5-éig lesz látható. Október 3-án fél 11-től gyermekprogramra várják a legifjabbakat a népiskola dísztermébe, ahol Bernhard Fibich „Mitmachkonzert”-jén a zenéé lesz a főszerep.

A zárókoncerten Allegra Tinnefeld lép fel

Október 5-én zongorakoncerttel egybekötött kiállításmegnyitót tartanak a városháza dísztermében, fellép Bábinszki Gergely, a Bécsi Zeneakadémia hallgatója, akit a pulyaiak a templomi kórus karnagyaként már jól ismerhetnek. A Pullenale zárókoncertje október 19-én 19 órai kezdettel várja vissza a közönséget a pulyai városházára, ahol a 13 éves Allegra Tinnefeld kápráztatja el tehetségével az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában