VN-RENDEZVÉNY

2018.10.03. 07:00

Szombathelyre érkezik a sikerdarab

Hét telt házas előadás, hatalmas siker és vastaps – ez az Apáca show eddigi mérlege a hazai, szegedi bemutatót követően.

VN

A 90-es évek ikonikus vígjátéka ihlette a darabot

Fotó: vn

Hét telt házas előadás, hatalmas siker és vastaps – A Broadway-n és a Westenden 2006 óta nagy sikerrel futó musical ezzel Magyarországon is elindult hódító útjára. A szeptemberi budapesti bemutatót követően parádés szereposztással és különleges díszletekkel színpadra állított produkció októbertől országos turnéra indul: a színházszerető közönség Pécsett, Miskolcon, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Szombathelyen, Veszprémben, Debrecenben és Győrben láthatja Deloris van Cartier történetét.z az Apáca show eddigi mérlege a hazai, szegedi bemutatót követően.

A 90-es évek ikonikus vígjátéka ihlette a darabot
Fotó: vn

A zenés darabot a 90-es évek ikonikus fi lmvígjátéka ihlette, amelyet először a Broadway-n a fi lm főszereplője, Whoopi Goldberg mutatott be. A darabot eddig 18 országban állították színpadra, és több mint 6 millió néző látta. A musical zenéjét a 8 Oscar-díjas zeneszerző, Alan Menken jegyzi, aki többek között a Szépség és a szörnyeteg, az Aladdin, a Kis hableány és a Notre Dame-i toronyőr alkotója. A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker főszerepét itthon kettős szereposztásban Peller Anna és Sári Éva, további szerepeit Molnár Piroska, Janza Kata, Feke Pál, Alföldi Róbert és Csonka András alakítja, a rendező Szente Vajk.

2018 sikerdarabját láthatják a nézők november 24-én az Arena Savariában. Jegyek a tex.hu-n, a jegyirodákban és kedvezményes áron a Vas Népe ügyfélszolgálati irodáiban kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában