Körkép

2017.09.08. 15:44

A fáradtság is látszott az edzőmérkőzésen a Haladás futsalosainál

Edzőmeccset játszott a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata, sorsoltak a Magyar Kupában.

Tóth Gábor

Hegyesi Zsolt bokatörésből lábadozik

Fotó: Unger Tamás

A Haladás az NB II-es TFSE vendégeként vívott edzőmérkőzést Budapesten. A felek néhány napja Szombathelyen csaptak össze, akkor 6-3-ra nyertek a zöld-fehérek. Ezúttal viszont a másodosztályú gárda meglepte a vasiakat, ugyanis 2-0-ra győzött a 3x25 perces találkozón.

- Komoly terhelést kaptak a fiúk az elmúlt időszakban, ez meg is látszott rajtuk, fáradtan, fásultan mozogtak – jelezte Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának edzője. – Pontatlanok voltunk, lemaradtunk a passzokról, lassan fociztunk. Ezzel nincs is semmi gond. Azzal viszont már van, hogy a rengeteg helyzetünkből egyet sem sikerült gólra váltani. Valamint az sem tetszett, hogy néhány játékosom mentálisan bizony nem volt a topon. Túl nagy jelentőséget nem tulajdonítunk az eredménynek, de igyekszünk tanulni a mérkőzésből.

Hegyesi Zsolt bokatörésből lábadozik
Fotós: Unger

A Haladásnál a bokatörésből lábadozó Hegyesi Zsolt nincs százszázalékos állapotban, kis időre még szüksége van, hogy utolérje magát.

Sorsoltak a futsal Magyar Kupában. A HVSE az első fordulóban nem lép pályára, a második körben csatlakozik a sorozathoz: november 29-én a szintén NB I-es Bőny vendégeként meccsel – egy találkozó dönt a 16 közé jutásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában