Elsötétült meccs

2017.09.23. 21:12

A Hali edzője a Kispál és a Borzra gondolt

Egyelőre nem tudni, mikor pótolják a 23. percben félbeszakadt Vasas FC-Szombathelyi Swietelsky Haladás OTP Bank Liga-mérkőzést.

Pum András

Mint arról online-közvetítésünkben beszámoltunk, a világítóberendezés meghibásodása miatt a 23. percben gólnélküli állásnál félbeszakadt a Vasas-Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzés. A vasiak mestere, Pacsi Bálint nyilatkozott honlapunknak.

-A Kispál és a Borz zenekar frontembere, Lovasi András idén 50 éves, ezúton is boldog születésnapot kívánok neki – kezdte Pacsi Bálint. – Amikor arra vártam, hogy megjavítsák a világítást, együttesének egyik dalának címére gondoltam: „Csak hang legyen és fény”. Hogy mérges vagyok-e, hogy így alakult? Nem, a világban ennél sokkal szörnyűbb dolgok is történnek – gondolok a mexikói földrengésre és a Karib-térség pusztító hurrikánjára. Amíg a folytatásra vártunk, a cserejátékosokkal Gusztafik Ádám erőnléti edző foglalkozott a pályán, míg stábunk többi tagja az öltözőben mobilizációs gyakorlatokat végzett a labdarúgókkal, ami a vérkeringés megfelelő fenntartására és a sérülés megelőzésére szolgál. Emellett nyújtottak is a fiúk. Futballistáink profik, tudomásul vették a játékvezető döntését – az élet nem áll meg, vasárnap edzünk. Az biztos, hogy jövő héten még nem szeretnénk újrajátszani a találkozót.

Vörös Csabától, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás technikai vezetőjétől megtudtuk, az MLSZ a klubokkal egyeztetve jelöli ki a mérkőzés új időpontját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában