asztalitenisz NAGYKANIZSA

2017.09.28. 18:57

Vasi asztalitenisz érmek Zalából

Két-két első és harmadik helyet szereztek a Szombathelyi AK-Sportiskola asztaliteniszezői a zalai városban rendezett ranglistaversenyen.

Pum András

A kilencéves Molnár Liza két korosztályban is aranyérmet szerzett Fotó: SZAK-SI

A nyugat-dunántúli régiós újonc asztalitenisz-bajnokságra Szombathelyről, Celldömölkről, Sopronból, Zalaegerszegről és Nagykanizsáról érkeztek versenyzők. Megyénket a Szombathelyi AK-Sportiskola és a Celldömölki VSE képviselte. A szombathelyiektől a kilencéves Molnár Liza, Vaida Florin tanítványa, az U11-es és az U13-as mezőnyben is rajthoz állt és mindkét korcsoportban a legjobbnak bizonyult. Az U11-es és a legnagyobb létszámot, 27 játékost felvonultató U13-as fiúknál a SZAK asztaliteniszezője, Horváth Gábor bronzérmet szerzett. A szintén szombathelyi Poór Balázs a csoportmeccsek után a főtábla első körében búcsúzott, míg Poór Patrik és Papp Zsigmond nem kvalifikálta magát a főtáblára. A nyugat-dunántúli régiós újonc asztalitenisz-bajnokságra Szombathelyről, Celldömölkről, Sopronból, Zalaegerszegről és Nagykanizsáról érkeztek versenyzők. Megyénket a Szombathelyi AK-Sportiskola és a Celldömölki VSE képviselte. A szombathelyiektől a kilencéves Molnár Liza, Vaida Florin tanítványa, az U11-es és az U13-as mezőnyben is rajthoz állt és mindkét korcsoportban a legjobbnak bizonyult. Az U11-es és a legnagyobb létszámot, 27 játékost felvonultató U13-as fiúknál a SZAK asztaliteniszezője, Horváth Gábor bronzérmet szerzett. A szintén szombathelyi Poór Balázs a csoportmeccsek után a főtábla első körében búcsúzott, míg Poór Patrik és Papp Zsigmond nem kvalifikálta magát a főtáblára. A celldömölki Kovács Csanád az U13-as mezőnyben szintén a csoportmeccsek során búcsúzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában