Terem

2017.11.16. 08:25

Hamarosan itt van a 32. Szilveszter Kupa

December 27-30-án rendezik a 32. Szilveszter Kupa teremlabdarúgó-tornát öregfiúk, női, amatőr és profi kategóriában – a Haladás Sportkolmpexumban és az Arena Savariában.

Tóth Gábor

A Concordia Üzemanyagkutak Kupáért kiírt erőpróbát a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség, a Pannonsport Kft. és Szombathely önkormányzata rendezi. A hagyományos teremfocitornának december 27-29-én a Haladás Sportkomplexum ad otthont, 30-án pedig – a helyosztóknak – az Arena Savaria. Profi és női kategóriában bármely osztályban játszó futballista szerepelhet. Az öregfiúk mezőnyében a 41. életévüket betöltött játékosokat lehet nevezeni, valamint csapatonként két 35. évét belöltött játékos is bevethető. Amatőr kategóriában a megyei I. osztályban, illetve az osztrák Landesligában szereplők még játszhatnak, az I. és a II. osztályú futsalbajnokságban, valamint NB-s nagypályás pontvadászatban szereplők viszont már nem. Csapatonként maximum 12 játékos nevezhető. A torna pénzdíjas, kategóriánként az első négy helyen végző csapat részesül pénzjutalomban. Nevezni december 5-éig lehet, a csoportokat december 12-én, kedden 17 órás kezdéssel sorsolják ki a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség irodájában (Markusovszky u. 6). A versenybizottság tagjai: Gerencsér Tibor, Havasi Attila, Jerse András, Kovács Balázs, Szerdahelyi János.

A versenykiírás és a nevezési lapok megtekinthetők, letölthetők a www.szombathelypont.hu mobilalkalmazáson, illetve a www.szombathelypont.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában