Helyi sport

2017.11.17. 20:26

Újpesten a szombathelyi aligátorok

Kéthetes bajnoki szünet után a riválisnál szállnak vízbe ismét Matajsz Márk tanítványai. Az OB I-es vízilabda-bajnokság 'A' csoportjának 7. fordulójában szombaton 18.45-kor az AVUS az Újpesti VSE vendége lesz.

Pum András

Az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót az első osztályban. A szünetet kihasználva a három ponttal a tabella hatodik helyén álló aligátorok Horvátországban töltöttek néhány napot. Szükség is volt az erőgyűjtésre, szombaton az öt mérkőzéséből négyet elveszített, egyszer ikszelt, a tabellán közvetlenül mögöttük álló, azaz rivális UVSE vendégei lesznek.

- Jól sikerült a kéthetes felkészülésünk, a háromnapos zágrábi edzőtábor is hasznosnak bizonyult – mondta Matajsz Márk vezetőedző. – Nagyon kemény meccsre számítok szombaton, az Újpest lehet az egyik riválisunk a bentmaradásért vívott harcban. Ennek ellenére felesleges túl nagy feneket keríteni a találkozónak, hiszen messze még a bajnokság vége. Fiatal, hajtós, lendületes, gyorsan úszó, a lefordulásokat hatékonyan alkalmazó, légiósok nélküli együttes ellen szállunk vízbe. Szeretnénk ponttal, pontokkal hazatérni. Sérült és eltiltott játékosunk sincs.

A kiemelt kép csak illusztráció. Forrás: VN-archívum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában