Csikócsapattal

2017.11.30. 21:21

Dévai hiányzik a Mesterfokú Bajnokságról

A hétvégén rendezik az év utolsó hazai tornaversenyét, a Mesterfokú Bajnokságot. A szombathelyiek nélkülözni kénytelenek Dévai Boglárkát. 

Horváth Erika

A szombathelyi világkupán a sportiskola két válogatott tornásza, Tömböl Boglárka (fehér felsőben) és Dévai Boglárka edzőikkel, Vizer Erzsébettel és Rácz Gáborral Fotó: Unger Tamás

Győrben, az Olimpiai Sportparkban lesz a háromnapos tornaverseny. Pénteken 15 órakor kezdődik az I. osztályú csapatbajnokság második fordulója, amely egyben a Swietelsky Kupáért kiírt Mesterfokú Bajnokság egyéni összetett versenye is, valamint selejtező a szombati és vasárnapi hatfős szerenkénti finálékra. Bokasérülése miatt nem tud a szerekhez lépni a Szombathelyi Sportiskola csapatában az ugráson Európa-bajnoki bronzérmes Dévai Boglárka. A szabályok szerint minden csapatban legalább egy felnőttkorú versenyzőnek kell szerepelnie. A szombathelyieknél a szintén felnőtt válogatott, 16 éves Tömböl Boglárka lesz a legidősebb tornász, a többiek - Horváth Emma, Maráczi Fruzsina, Németh Viola, Rajnai Regina – még a serdülő korcsoporthoz tartoznak, 9-12 évesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában