Duplán az UTE ellen

2017.11.16. 21:25

Pénteken kupameccs, szombaton bajnoki

A hétvégén kétszer is hazai pályán láthatja a publikum a Haladás Szombathely női röplabdacsapatát – mindkétszer az UTE ellen. Pénteken Magyar Kupa-mérkőzést, szombaton NB I-es bajnokit játszik egymással a két csapat.

Horváth Erika

- Tizenkét nap alatt öt mérkőzés vár ránk, két kupameccs és három bajnoki – vetítette előre sűrű programjukat dr. Mucsi Péter, a Haladás Szombathely NB I-es újonc csapatának vezetőedzője. Az első két feladat: pénteken és szombaton is a tavalyi bajnokságban ötödik, ebben a szezonban négy győzelemmel és egy vereséggel álló UTE lesz a vendég a Sugár úti csarnokban. Pénteken 17 órakor kezdődik a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első találkozója, szombaton 18 órakor pedig a bajnoki. (A két csapat szerdán játssza majd a fővárosban a kupavisszavágót.)

- Első bajnokinkat éppen az UTE ellen játszottuk. A miénknél jóval magasabban jegyzett csapattal szemben jól helytálltunk, de nem tudtunk meghatározó szerepbe kerülni. Erre hazai pályán sem lesz sok esély, de szeretnénk méltó ellenfelei lenni a liláknak – folytatta Mucsi Péter. – A torokgyulladás lassan végigér a csapaton, emiatt voltak hiányzóink a héten. Milana Reljic pedig még nem épült fel a bokasérüléséből, ütőposzton biztosan nem tud még játszani. Ha új szerkezetben is, de megpróbáljuk felvenni a versenyt mindkét napon az UTE-vel.

A kiemelt kép csak illusztráció. Forrás: VN-archívum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában