NB I/B-s és NB II-es sakkcsapatbajnokság

2017.11.29. 20:02

Kiélezett, izgalmas megyei sakkpartik

Az NB I/B-s és NB II-es sakkcsapatbajnokság 2. fordulójában a Szentgotthárd-Alsószölnök és a Sárvár is megnyerte a Haladás VSE elleni megyei rangadóját. Szentgotthárd-Alsószölnök TSE-Haladás VSE-Infraplan II. 6,5-5,5. – Felsőszölnök, NB I/B-s sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Pum András

A szentgotthárdi Antal Tibor (balról az első) és a haladásos Ruck Tamás (jobbról, félig háttal) egyaránt megnyerte partiját. Az Antal mellett ülő Takács Balázs, valamint Denis Gjuran viszont veszített Fotó: Szendi Péter

 

A szentgotthárdi Antal Tibor (balról az első) és a haladásos Ruck Tamás (jobbról, félig háttal) egyaránt megnyerte partiját. Az Antal mellett ülő Takács Balázs, valamint Denis Gjuran viszont veszített
Fotó: Szendi Péter

Megyei rangadóhoz méltó, végletekig kiélezett, nagy csatát hozott a mérkőzés. Az utolsó parti előtt 6-5-re vezettek a hazaiak, majd a nyáron igazolt Kurcsics Máté remijével megszerezték a győzelmet. A gotthárdiaknál a szintén nyáron szerződtetett Antal Tibor jó játékkal és győzelemmel mutatkozott be. Győzött: Antal, Volosin, Titan, Kovács B., illetve Ruck T., Sárdi, Gutmann. Remizett: Radnai, Makk R., Buzeti, Kurcsics M., Kurcsics E., illetve Egri, Szukics, Tomasics, Horváth R., Kanizaj.

Arborétum-Herény-Ajkai ASSE 5-7. – Gencsapáti, NB II-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

A két, nagyjából azonos képességű csapat találkozója két döntetlennel kezdődött. Ezt követően végig kijátszott, éles partik következtek, végül némi szerencsével a vendégek győztek. Győzött: Kiss B., Császár, Gábor, Rátkai D. Remizett: Kiss R., Foki.

Sárvári Sakk Club-Haladás VSE-Infraplan II. 6,5-5,5. – Sárvár NB II-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Hosszan kijátszott partik jellemezték a mérkőzést. Az utolsó parti befejezése előtt 5,5-5,5 volt az állás, majd Smidéliusz Márk győzelmével megszerezte a két pontot a Sárvár. Győzött: Smidéliusz, Ódor, Egri, illetve Rövid, Joó, Borhy Gy. Remizett: Zsíros, Szép, dr. Láng, Katona, Gömböcz, illetve Soponyai, Tóth T., Oláh, Rátkai, Hajdú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában