Helyi sport

2017.11.30. 18:06

Országos egyéni tekedöntők

Szombaton rendezik a tekézők serdülő és ifjúsági, valamint szenior országos bajnokságát is – mindhárom korosztályban lesznek vasi résztvevők. 

Pum András

A megyei, területi és nyugat-magyarországi előcsatározások után a két utánpótlás-korosztályban 32-32-en kvalifikálták magukat az országos egyéni bajnokságra. A serdülők (U18) az FTC tekecsarnokában szállnak harcba az érmekért. A vasi résztvevők: Cseh Máté, Karba Bálint, Karba Noel, Cserpnyák Martin (Thermalpark-Szentgotthárd), Bagi Milán (TOPIDO Nagymizdó), Simon Szabolcs (Horváth Gravitáció). Az ifjúságiak (U23) győri ob-jén Schvarz Levente (Csákánydoroszló), Horváth Márton (Balogunyom), Biró Benjámin (Arborétum-Herény) és Gergó Richárd (TOPIDO Nagymizdó) képviselheti a vasi színeket. A szeniorok budapesti döntőjén Pásztor János, Szegedi Jenő (Arborétum-Herény), Molnár Gyula (Horváth-Gravitáció), Szabó István, Budai László (Szombathely) és Szijj László (Sárvár) indul Vas megyéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában