Sakk

2017.12.22. 21:03

Mérnökök közt Császár

Akárcsak tavaly, idén is Császár Miklós nyerte a város legjobb mérnök sakkozói számára rendezett Mérnök Kupa – Kövér József-emlékversenyt.

Horváth Erika

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség sakk szakága 12. alkalommal szervezett versenyt a város legjobb – tíz meghívott – mérnök sakkozója számára. Ezzel is emlékeznek az egykori kiváló sakkozóra, a Közúti Igazgatóság volt főmérnökére, Kövér Józsefre. A résztvevők körmérkőzéssel, 30-30 perc játékidejű partikkal döntöttek a helyezésekről. Akárcsak tavaly, Császár Miklós szerezte meg a végső győzelmet, magabiztos játékkal, másfél pont előnnyel utasította maga mögé a mezőnyt, mindössze két döntetlent engedélyezett vetélytársainak.

Végeredmény: 1. Császár Miklós 8 pont, 2. Bodorkós Ferenc és Néveri Tibor 6,5-6,5, 4. Markó László 5,5. A Kövér család különdíjasai: 5. Abért Gyula 5, 6. Tolvaj Dezső 4, 7. Dömötör István 3,5.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában