Győzelmet a karácsonyfa alá

2017.12.22. 21:00

Az Atomerőmű lesz a Körmend vendége a televíziós évzáró bajnokin

A férfi kosárlabdázók élvonalának 12. fordulójában az Atomerőmű SE csapata lesz a listavezető Egis Körmend vendége szombaton. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, ezért a korai, 15.45-ös kezdési időpont.

Németh Zsolt

Remélhetőleg már Horti Bálint is csapata rendelkezésére tud állni. Fotó: Szendi Péter

A körmendiek csütörtökön délután érkeztek haza Törökországból, ahol tartalékosan, nagy csatában, 79-72-re maradtak alul a Demir Insaat otthonában, a FIBA Europe Cup második csoportkörének első találkozóján. Már a hazafelé vezető úton is téma volt a Paks elleni bajnoki, amely az év utolsó hazai mérkőzése lesz, ezért a klub külön programokkal is készül.

Dobóverseny, tombola és meglepetésműsor is várja a szurkolókat a csarnokban, majd a találkozó után – az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan – rendezvénysátorban szórakozhatnak a drukkerek.

Remélhetőleg már Horti Bálint is csapata rendelkezésére tud állni. Fotó: Szendi Péter

Előtte azonban – ahhoz, hogy a jó hangulat maradéktalan legyen – a csapatnak le kell győznie az ASE gárdáját, amelyet a Körmendről tavaly decemberben távozó Teo Cizmic irányít.

- Ismét a korábbi ritmusban játszunk. Hetente két meccs vár ránk, sokat utazunk, erős mérkőzéseket játszunk. De ez nem panasz, ezek tények. A célunk tiszta és egyértelmű: nyerni akarunk szombaton is – mondta Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője. – Amúgy is a bajnokság a legfőbb sorozat számunkra, ráadásul ismét itthon játszunk. Észnél kell lennünk, a paksiaknak bőven volt idejük készülni ellenünk. Veszélyesek, és most mindenképpen motiváltak lesznek. Jobb csapat az ASE annál, amit az eredményei mutatnak. Mindent bele kell adnunk, ahogy tettük Törökországban is. Remélem, hogy a két hiányzónk, Marquis Wright és Horti Bálint is tud már segíteni a csapatnak. Kevesebb hibával, még nagyobb összpontosítással kell játszanunk szombaton, mint az utóbbi meccseken, akkor elérhetjük a célunkat. Szeretnénk jó játékkal, győzelemmel búcsúzni ettől az évtől. Mindent megteszünk, hogy sikert tegyünk a szurkolóink karácsonyfája alá ajándékként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában