Sakk

2017.12.19. 20:12

Három vasi győzelem

Az NB I/B-s és NB II-es sakkcsapatbajnokság idei utolsó fordulójában a Haladás VSE mindkét együttese nyert, és győzött a Szentgotthárd-Alsószölnök is.

Pum András

Haladás VSE-Infraplan II.-Tapolca Rockwool VSE 7,5-4,5. – Haladás Sportkomplexum, NB I/B-s sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Új ottthonukat, a Haladás Sportkomplexumot szép győzelemmel avatták fel a vasiak. Győzött: Trbojevic, Farkas, Ruck T., Nagy B., Németh D.. Remizett: Sárdy, Czupor, Egri, Horváth D., Magyar.

Szentgotthárd-Alsószölnök TSE-ASE II. Paks 7,5-4,5. – Szentgotthárd, NB I/B-s sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Maratoni, hat órán keresztül zajló küzdelemben a három NB I-es játékossal megerősített paksiak ellen értékes győzelmet arattak a hazaiak. Győzött: Vrencian, Volosin, Makk, Hittér. Remizett: Schnider, Takács B., Gjuran, Radnai, Titan, Bíró, Kurcsics E.

Hittér Gabriella jegyezte a szentgotthárdiak egyik győztes partiját. Fotó: Unger Tamáskk,

Arborétum-Herény-Spartacus Sportkör Keszthely 5-7. – Gencsapáti, NB II-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Nagy lehetőséget szalasztott el a herényi csapat, ami a végelszámolásnál akár döntő is lehet. Egy győzelemre és egy döntetlenre álló játszmát is elveszített az Arborétum-Herény. Győzött: Barasits, Kiss L. Remizett: Kiss B., Foki, Lendvai, Finy, Király, Gábor.

Haladás VSE-Infraplan-Zalaegerszeg-Baki Autócentrum 6-6. – Haladás Sportkomplexum, NB II-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Az első hat táblán szerzett pontokat a zalaegerszegiek a hátsó táblákon kiegyenlítették. Győzelmet szalasztott el a szombathelyi együttes. Győzött: Takács G., Rövid, Gaál E., Oláh. Remizett: Borhy, Tomasics, Joó, Horváth R.

Sárvári Sakk Club SE-Ezüst Huszár SE Veszprém 5,5-6,5. – Sárvár, NB II-es sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Szoros, kiélezett meccsen maradt alul a Sárvár. Győzött: Gergácz, Gál, Zsíros. Remizett: Ollé, dr. Láng, Katona, Egri, Szokolszky.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában