Vállsérülés

2017.12.04. 21:16

Kidőlt a pólós

Vállsérülése miatt kidőlt az OB I-es Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) meghatározó játékosa, Kutasi Rómeó.

Pum András

Kutasi Rómeó idén már nem játszhat. Fotó: Unger Tamás

Az újpesti, majd a szolnoki mérkőzést is kihagyta az aligátorok 25 éves pólósa, Kutasi Rómeó. A szombathelyiek játékosa az egyik tréningen vállsérülést szenvedett, bizonytalan mikor térhet vissza.

Kutasi Rómeó idén már nem játszhat. Fotó: Unger Tamás

- Hosszú, nyár óta húzódó történet ez – mondta Kutasi Rómeó. – Régóta kínlódtam már vele, majd a november 18-i, újpesti meccsünk hetében, a hétfői lövőedzésen egy dobásnál meghúztam a jobb vállamat. Orvostól-orvosig jártam, akadt, aki gyógyszert és két hét pihenőt javasolt, de tudtam, ennél jóval komolyabb a baj. Végül egy specialista megállapította, a vállban lévő rotátorköpenyben lévő négy izmomból három meghúzódott, avagy részlegesen elszakadt. Naponta különféle lézeres kezelésekre, gyógymasszőrhöz járok. Noha az edzéseken vízbe szállok, csak a lábtempós gyakorlatokat csinálom végig, mást nem. Idén már nem játszhatok, de remélem januárban ismét Matajsz Márk rendelkezésére állhatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában