Második lett a vasi válogatott 

2017.12.04. 21:02

Öt megye labdarúgócsapata küzdött meg a regionális selejtezőben

A második helyen végzett Vas megye csapata a megyei amatőr labdarúgó-válogatottak régiós selejtezőtornáján Celldömölkön, így nem jutott be az országos fináléba.

Tóth Gábor

dvdvasdvasdvasd Foto: asdv

Szombaton és vasárnap Vas, Győr-Moson-Sopron, Zala, Veszprém és Komárom-Esztergom megye amatőr labdarúgó-válogatottjai meccseltek a CVSE sporttelepén, műfüves pályáján. Mindenki játszott mindenkivel 82x30 perc), a győztes bejutott az országos fináléba.

Eredmények: Vas megye-Győr-Moson-Sopron megye 1-2 (vasi gólszerző: Ódor B.), Zala megye-Vesz-prém megye 1-0, Komárom-Esztergom megye-Vas megye 1-1 (Sinkó Sz.), Győr-Moson-Sopron megye-Zala megye 1-0, Veszprém megye-Komárom-Esztergom megye 3-3, Vas megye-Zala megye 1-0 (Takács M.), Győr-Moson-Sopron megye-Veszprém megye 3-0, Komárom-Esztergom megye-Zala megye 2-3, Vas megye-Veszprém megye 4-0 (Nyírő B., Piri B. 3), Győr-moson-Sopron megye-Komárom-Esztergom megye 3-1. Végeredmény: 1. Győr, 2. Vas, 3. Zala, 4. Komárom, 5. Veszprém.

Vas megye amatőr labdarúgó-válogatottja. Fotó: MLSZ Vas Megyei Igazgatóság 

- Az első meccsünket a legerősebb együttes, a Győr ellen vívtuk, vezettünk, ám ellenfelünk a hajrában két pontrúgásból fordított – fogalmazott Kovács László, a vasi válogatott trénere. – aztán egy pihent Komárommal ikszeltünk nagy csatában. Másnap komoly rangadót nyertünk a Zala ellen, végül Veszprém ellen zártunk szép focival. Ha kicsit több időnk lett volna a felkészülésre, akár meglepetést is okozhattunk volna. De az eredmény reális, a Győr kiemelkedett a mezőnyből. Csapatként kulturáltan játszottunk, és a célt, a tisztes helytállást teljesítettük, igyekeztünk méltóképpen képviselni Vas megyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában