Haladás

2017.12.04. 19:24

Röplabdameccs az új sportkomplexumban

Ismét egy élcsapat látogat a Haladás Szombathely női röplabdaegyütteséhez: szerdán 17.30-tól Magyar Kupa-mérkőzésen a Nyíregyháza lesz a vendég az új sportkomplexumban. 

Horváth Erika

Az NB I-ben újonc Haladás egyelőre csak ijesztgeti ellenfefeleit a bajnokságban, ám a Magyar Kupában már szerzett egy komoly skalpot dr. Mucsi Péter együttese: a nyolcaddöntőben az UTE-t búcsúztatta. A négy közé jutásért az NB I. alapszakaszának másik csoportjába tartozó, ott éllovas Fatum-Nyíregyháza lesz az ellenfél. A magyar pontvadászaton kívül két nemzetközi – a CEV és a MEVZA – kupában is érdekelt nyírségiek keretében hat légiós és négy magyar válogatott játékos is van.

- Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de legalább hazai pályán szeretnénk megnehezíteni a nyíregyháziak dolgát. És bebizonyítani, hogy a szombati gödöllői bajnokin mutatott játék csak egy kisiklás volt – mondta a szombathelyiek vezetőedzője. – Korábban sikerült eléggé ráijesztenünk a magyar mezőnyre, a vendégek már egy nappal korábban érkeznek és edzéslehetőségeket is kértek. Mi egy hete edzünk a Haladás Sportkomplexumban, lassacskán megszokjuk a nagy teret.

A szerdán 17.30-kor kezdődő kupamérkőzésre a nézők a Rohonci úti főbejárat felől közelíthetik meg a sportcsarnokot – a jobb oldalon felvezető rámpán, illetve lépcsőn. Az autóval érkezők használhatják a sporttelep parkolóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában