Kiss Tamás

2018.01.24. 07:00

Hosszabbított a Haladás fiatalja

A Haladás NB I-es labdarúgócsapatának támadója, Kiss Tamás 2020. december 31-éig meghosszabbította szerződését, míg a Swietelsky-Haladás futsalcsapata brazil légióst igazolt.

Pum András

Kiss Tamásnak edzője, Michal Hipp gratulált. Fotó: Gyimesi Csaba

Három találatával, de különösen a Ferencvárosi TC (2-1) ellen szerzett bombagóljával berobbant az élvonalba a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának támadója, Kiss Tamás. Az NB I-es klubvezetők által a 2017-es év felfedezettjének megválasztott, 17 esztendős futballistát decemberben a török Besiktas, és az ukrán Sahtar Doneck is próbajátékra hívta, ám maradt Szombathelyen. Sőt, a napokban 2020. december 31-éig meghosszabbította szerződését.

Kiss Tamásnak edzője, Michal Hipp gratulált. Fotó: Gyimesi Csaba

A klub felajánlotta a szerződéshosszabbítást, s miután beszéltem a szüleimmel, úgy döntöttünk, az a legjobb számomra, ha hosszú távra elkötelezem magam Szombathelyen.

- mondta Kiss Tamás. – Jól érzem magam a Haladásnál, befogadtak a társak, és ez a három évig érvényes szerződés egyfajta biztonságot is nyújt számomra. Persze bármikor érkezhet egy olyan külföldi ajánlat, amely visszautasíthatatlan. Ám konkrét lehetőségről mostanában nem hallottam. Persze nem ezzel foglalkozom, hanem nap mint nap azért edzek, hogy tavasszal minél eredményesebben szerepeljünk. Kemények az edzések, nagyon sokat futunk, nincs olyan tréning, amelyiken ne lehetne elfáradni. De tudjuk jól, a következő fél évre most kell muníciót gyűjtenünk.

A Swietelsky-Haladás NB I-es futsalcsapata brazil légióssal bővült, Andersson Michel De Sousa Santos már a csapattal edz. A 28 esztendős játékos hazájában 16 éves koráig futballozott, ezután váltott futsalra. Santos a zöld-fehérek harmadik brazil játékosa, a sérült Leo Mendes pótlására igazolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában