Két próbajátékos

2018.01.14. 21:47

Kristian Kolcák szerződést kap?- A Haladás tárgyal a szlovák védővel

A héten a Haladásnál szereplő két próbajátékos közül a szlovák Kristian Kolcák szerződést kaphat.

Pum András

Két próbajátékos is a Haladás NB I-es labdarúgócsapatával készült a héten. A volt debreceni védő, Szilvási Péter kedd, a korábbi gyirmóti bekk, a szlovák Kristian Kolcák szerda óta tréningezett Szombathelyen. Mint azt Tóth Miklóstól, a klub ügyvezető igazgatójától megtudtuk, mindkét futballista jó benyomást tett a szakmai stábra, de Szilvásitól a heti edzéseket lezáró, szombati kétkapus játék után elköszöntek. A korábbi U19-es és U21-es szlovák válogatott, 27 éves Kolcákot viszont még marasztalják, továbbra is a csapattal készül és tárgyalóasztalhoz ülnek vele.

Közben újabb edzőmérkőzést kötöttek le a vasiak. A zöld-fehérek a törökországi edzőtáborban, január 28-án 16 órakor a bolgár elsőosztály nyolcadik helyén álló Slavia Sofiával meccselnek Sidében. A vasiak szerdán lejátsszák idei első edzőmeccsüket, 11.30-kor az NB II-es Sopron otthonában lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában