kézilabda

2018.01.10. 19:07

Monstre kézilabdatorna

Nyolc korosztályban rendezi meg a hétvégén a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) a hagyományos Student Kupa kézilabdatornát.

Pum András

A büki Szabó Noémi hozta mostanában szokásos jó formáját az SZKKA ellen, de csapata alulmaradt a megyei rangadón. Fotó: Nagy Jácint

Monstre kézilabdatornát rendez szombaton és vasárnap az SZKKA. Hat helyszínen 82 csapat összesen 200 mérkőzést vív, a szlovák Senec révén egy külföldi résztvevővel. Az U7-es lányok a kereskedelmi szakképző iskolában mérik össze erejüket, megyénket az SZKKA I., SZKKA III. és a Körmendi DMTE képviseli. További vasi résztvevők. U8, lány (Kereskedelmi): SZKKA I., SZKKA II., Student Comfort, Körmend. U9, lány (Bolyai): SZKKA I., SZKKA II., Répcelak. Fiúk (Bolyai): Büki TK. U10, lány (Arena Savaria és Sugár úti kiscsarnok): SZKKA I., Celldömölki VSE, Bük, Körmend. U10, fiú (Arena Savaria és kiscsarnok): Celldömölk, Bük. U11, lány (Arena Savaria): SZKKA I., SZKKA II. U12, fiú (egyetemi csarnok): Máriaújfalui SE, Szentgotthárdi VSE. U13, lány (Oladi iskola): SZKKA I., UFC Kőszeg, Student Comfort, Celldömölki VSE I., Sárvári Kinizsi, Bük, SZKKA II. U14, fiú (egyetemi csarnok): SzoESE, Szentgotthárdi VSE. Serdülő, lány (Celldömölk, Swietelsky Aréna): Sárvári Kinizsi, Celldömölk, SZKKA. Felnőtt, női (Celldömölk): SZKKA.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában