Öregfiúk a pályán

2018.01.31. 20:52

A Twin Peaks focizott a legjobban

A helyi Twin Peaks gárdája nyerte a 32. Perfect Change Al-pokalja Kupa teremlabdarúgó-torna betétprogramjaként rendezett 6. Andante Retro-Öregfiúk Kupát.

Tóth Gábor

Az nemzetközi öregfiúktornán tizenegy csapat vett részt – a szlovén Muravidék együttese mellett szinte a megye minden részéről érkeztek résztvevők az egész napos viadalra. A remek teljesítményt nyújtó szentgotthárdi Twin Peaks gárdája veretlenül jutott a döntőbe, és ott sem hibázott. Az ezüstérmet a szombathelyi GoldenGate Global csapata érdemelte ki, a harmadik helyet pedig az AllStars-Szentgotthárd kaparintotta meg. A torna gólkirálya Stipkovics Imre (Öregedő Körmendiek), legjobb kapusa Nagy Gyula (GoldenGate Global) míg a legjobb mezőnyjátékosa Jóna Zsolt (Twin Peaks) lett.

A győztes csapat névsora: Sulics Csaba, Marton András, Szőke Sándor, Jóna Zsolt, Herczeg Péter, Dömötör Tamás, Krajczár Ferenc, Tóka Géza, Laczó Nándor játékosok, Tófeji Zsolt csapatvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában