28 közül 1

2018.01.18. 17:56

Sárvári diadal a celli amatőr teremtornán

A sárvári Alkotmány úti Lottózó csapata nyerte a hagyományos NRG Services Kft. Kupa amatőr teremlabdarúgó-tornát.

TÓTH GÁBOR

Az Alkotmány úti Lottózó bajnokcsapata Fotó: Giczi Sándor

 

Az Alkotmány úti Lottózó bajnokcsapata Fotó: Giczi Sándor

A tornára 28 csapat nevezett, 4+1-es felállásban játszottak, 3x2 méteres kapukra támadtak – megyei I. osztály fölött szereplő játékosok nem léphettek pályára. A négy ötös, illetve két négyes csoport körmérkőzései után az ötösökből az első három, a négyesekből az első két gárda jutott a 16 közé, az egyenes kieséses szakaszba. Színvonalas, kiélezett mérkőzéseket láthattak a nézők, komoly érdeklődés övezte a tornát. Jelzi a kiegyenlített mezőnyt, hogy a nyolcaddöntőkben három alkalommal is hetespárbaj döntött – a folytatásban ugyancsak akadt izgalom bőven. A legjobb négy között a végig magabiztosan menetelő répcelaki Műhely étterem 2-1-re győzött a celldömölki Zöld Sasok ellen. A másik ágon az addig hibátlan sárvári Alkotmány úti Lottózó nagy csatában 1-1-re végzett a celli Áramütöttek ellen, hetesekkel viszont a sárváriak diadalmaskodtak. A bronzmérkőzésen a két fáradt csapat nem bírt egymással, 0-0 után jöhettek a büntetők, ezt a párbajt pedig már megnyerte az Áramütöttek csapata. A döntőben egyik együttes sem mert kockáztatni, így a nagy várakozások ellenére nem született gól. A heteseket pedig – akárcsak az elődöntőben – az Alkotmány úti Lottózó játékosai rúgták jobban.

NRG Services Kft. Kupa, végeredmény: 1. Alkotmány úti Lottózó (Sárvár), 2. Műhely étterem (Répcelak), 3. Áramütöttek (Celldömölk), 4. Zöld Sasok (Celldömölk). A győztes csapat névsora: Csákvári Zsolt, Szabó Levente, Vass Benjamin, Koronczai Roland, Potyi Gábor, Klauzer Ádám, Osvald Márkó, Pupp Richárd, Vajda László.

Különdíjasok, legjobb játékos: Bolla László (Áramütöttek) Legjobb kapus: Osvald Márkó (Alkotmány úti Lottózó). Gólkirály: Csordás László (Műhely étterem). tg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában