Kupamérkőzés

2018.02.13. 21:28

Futsal: A Haladás VSE az ELTE-BEAC együttesét fogadja szerdán

A futsal-Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es csapata az NB II-es ELTE-BEAC együttesét fogadja szerdán 18.15-kor.

A Haladás harmadik helyen áll az NB I-es tabellán, az ELTE csupán 10. az NB II-es nyugati csoport 12 együttest felvonultató rangsorában. Nem vitás: kötelező a győzelem, a továbbjutás a szombathelyi alakulat számára!

- Hétfőn egy megnyert bajnokit engedtünk ki a kezünkből, a Ferencváros az utolsó pillanatban egyenlített – bosszankodott Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE trénere. – Nem volt benne a meccsben, hogy ellenfelünk pontot visz haza az Arena Savariából, de követtünk el olyan hibákat, amiért megbűnhődtünk. Igyekeztünk rendet rakni a fejekben, kielemeztük a történéseket – bízom benne, hogy tanultunk az esetből. A Fradi ellen bokasérülést szenvedett Dróth Zoltán biztosan kihagyja a meccset. Még nincs pontos diagnózis, csúnyának tűnik a sérülése, egyelőre nem tudjuk, hogy mennyi kihagyás vár rá. És Hegyesi Zsolt is maródi. Az ELTE gárdáját nem becsüljük le, fiatal játékosokat felvonulatató, sokat futó, hajtós, motivált csapat, amely mindenféle teher nélkül léphet pályára. De számunkra kötelező a győzelem. Ott akarunk lenni a Magyar Kupa négyes döntőjében!

A visszavágót február 21-én, szerdán (19.00) rendezik Budapesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában