SZOMBATHELY

2018.02.06. 21:14

Ismét Foki Róbert győzött a szenior-sakkbajnokságon

Csakúgy mint tavaly, idén is az Arborétum-Herény versenyzője, Foki Róbert nyerte a városi szenior-sakkbajnokságot.

Pum András

Középen a verseny győztese, Foki Róbert, balról a második helyezett Rátkai Imre, jobbról a harmadik Oláh József Fotó: Babos Zsolt

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség sakk szakága 50 éven felüliek számára rendezte meg Szombathely nyílt szeniorbajnokságát, amely egyben második alkalommal viselte a Hóbor Ferenc-emlékverseny nevet. A tavalyihoz képest ezúttal kettővel többen, összesen 22-en ültek asztalhoz a kétnapos, nyolcfordulós, 2x20 perc játékidejű, svájci rendszerű viadalon.

Középen a verseny győztese, Foki Róbert, balról a második helyezett Rátkai Imre, jobbról a harmadik Oláh József Fotó: Babos Zsolt

A végig sportszerű, színvonalas és nagy csatákat hozó versenyt – csakúgy mint tavaly – ezúttal is Foki Róbert, az Arborétum-Herény versenyzője nyerte 6,5 ponttal. A második Rátkai Imre (Rátkai SE), a harmadik Oláh József (Haladás VSE) lett egyaránt 6-6 ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában