KŐSZEG

2018.02.13. 21:36

Körmendi snapszeres nyert a Jurisics Kupán

A körmendi Horváth Sándor nyerte az országos egyéni snapszerbajnokság kőszegi selejtezőjét, a Jurisics Kupát.

Tóth Gábor

Nagy érdeklődés kísérte a Kapufa Sörözőben rendezett Jurisics Kupa snapszertornát. Érkeztek új kártyások, és sok szurkoló, „hivatásos kibic” is kíváncsi volt az eseményekre – tartalék asztalokra volt szükség. A verseny hagyományosan négyfős csoportokban kezdődött, majd egyenes kieséses rendszerben folytatódott. Az idei selejtezősorozatban roppant kiegyensúlyozott a mezőny, amit tökéletesen érzékeltet, hogy valamennyi versenyen más-más snapszerosok jutottak be a négy közé. Kőszegen Horváth Sándor (Körmend) bizonyult a legjobbnak, Sütő Ferenc (Csákánydoroszló) lett a második, a harmadik helyen pedig Szabó Gábor (Röjtökmuzsaj) és Bellovits Márk (Lukácsháza) végzett.

Egy időre, a szentpéterfai sportnapig (június 23.) búcsút mond a versenysorozat Vas megyének. De szombaton az ausztriai snapszer-Grand Slam-sorozat állomásán, Bad Waltersdorfban asztalhoz ülhetnek a vasi kártyások, február 25-én Röjtökmuzsajon lesz egyéni verseny, március 15-én pedig Nagyszénás ad otthont az Alföld Kupának – majd következnek a világbajnoki selejtezők.

A kiemelt kép csak illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában