SZOMBATHELY

2018.03.12. 20:47

Falco II.: vereség járt a gyenge kezdésért

Kiadós vereséggel folytatta az NB I/B-s férfi kosárlabda-bajnokságot a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely U23.

Tóth Gábor

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely U23-Salgótarjáni KSE 79-98 (10-26, 13-29, 28-24, 28-19). – Szombathely, 70 néző, NB I/B-s férfi kosárlabda-mérkőzés, vezette: Horváth A., Gerencsér Gy., Koncsek B.

Falco: Dancsecs 18/6, Bereczki 4, Hódi 9/3, Durázi 19, Körömi 11. Csere: Németh Balázs 6/6, Németh Bence 3/3, Laman 3, Kovács M. 2, Friedl -, Bakon 2, Verasztó 2. Edző: Váradi Attila.

A harmadik helyen álló, rutinos játékosokat felvonultató Salgótarján volt az esélyese a szombathelyi mérkőzésnek. Ráadásul a hazaiak nagyon rossz felfogásban kezdtek, így megkönnyítették ellenfelük dolgát. A fegyelmezetlenül játszó, egyénieskedve, motiválatlanul kosarazó házigazda már az első félidőben elveszítette a mérkőzést. A nagyszünetben sikerült rendet tenni a hazai fejekben, fordulás után egy összeszedettebb Falco folytatta. Ekkor már kiegyenlített meccset láthattak a szurkolók, ám a hazai formajavulás csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő.

Váradi Attila: – Nem voltam megelégedve a hozzáállással, az első félidőt nagyon elrontottuk. A második játékrész már jobb volt. De egy mérkőzés 40 percig tart, és az első pillanattól az utolsóig koncentrálni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában