teljesült egy kívánság

2018.03.06. 08:00

Lábadozó kis kapussal találkozott Király Gábor

A 11 éves, súlyos betegségéből remélhetőleg hamarosan teljesen felépülő, Ácsról érkezett Vadas Bence a Haladás kapusával, a 108-szoros válogatottsági rekorder Király Gáborral találkozott a Vasas elleni bajnoki után.

Pum András

A 11 éves Bence mindig is kapus szeretett volna lenni – olvasható a kiralygabor.eu oldalon. Remekül védett mindaddig, amíg egy évvel ezelőtt súlyos betegséget nem diagnosztizáltak nála.

Tavaly márciusban a Heim Pál Gyermekkórházban anyukájának fogalmazta meg, hogy szeretné, ha legalább két kérése teljesülne, akárhogyan is alakul a betegsége. Az egyik kívánsága egy családi tengerparti nyaralás volt, a másik pedig egy találkozó: Király Gáborral. Azóta Bence túljutott a kezeléseken, állapota jó, lassan visszaülhet az iskolapadba és pár hét múlva lemehet újra edzeni is.

A tengerparti nyaralást már tervezik a szülők, a „kapustalálkozó” pedig a Haladás idei első hazai bajnoki mérkőzésén jött létre. A klub jóvoltából Bence és családja a VIP-páholyból nézhette végig a találkozót. A Haladás nyert 3:0-ra a Vasas ellen, így Bence duplán örült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában