amerikaifutball

2018.03.31. 08:00

Újabb sikerre készülődik a Szombathely Crushers

A divízió I-es amerikaifutball-bajnokság 2. fordulójában az újonc Szombathely Crushers a jó erőt képviselő Miskolc Renegades gárdáját fogadja szombaton 15 órakor a városligeti pályán.

Tóth Gábor

A szombathelyi csapat az első körben 12-0-ra verte – a felázott csepregi pályán – a Budapest Cowbells II. együttesét. Nem nyerték túl magukat a vasiak, de bizonyították, hogy helyük van a divízió I-ben: főleg a védelem remekelt. A miskolciak az idén még nem játszottak.

- Ellenfelünk régóta stabil tagja a divízió I. mezőnyének, sok a rutinos játékosa, de vannak ügyes fiataljai is – fogalmazott Gerencsér Milán, a Szombathely Crushers játékosa, egyben alelnöke. – Veszélyes csapat, mert képes bravúros eredményekre, ugyanakkor azért nem verhetetlen társaság. Hazai pályán játszunk, jó formában vagyunk, ennek megfelelően szeretnénk győzni. Ráadásul egy újabb sikerrel nagy lépést tennénk célunk, a bajnoki döntő felé. A védelemben fontos szerepet játszó Balogh Tamás az egyik edzésen térdszalagszakadást szenvedett, hosszabb időre kidőlt, mindenki más bevethető. Bízom benne, hogy ismét számíthatunk a szurkolóink támogatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában