Ketten is kidőltek

2018.03.21. 21:37

Vereséget szenvedett a Falco U23

Az NB I/B-s férfi kosárlabda-bajnokság 22. fordulójában a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely U23 a Tiszaújváros vendégeként szenvedett vereséget.

Tóth Gábor

Tiszaújvárosi Phoenix KK-Falco-Vulcano Energia KC Szombathely U23 85-62 (18-14, 29-10, 21-15, 17-23). – Tiszújváros, 200 néző, NB I/B-s férfi kosárlabda-mérkőzés, vezette: Gergely Cs., Borgula Gy., Tóth K.

Falco: Kovács Bence 8, Laman 5/3, Németh Bence 13/3, Durázi 16, Körömi 8. Csere: Németh Balázs 6/3, Kovács M. -, Kovács Benedek 6. Edző: Váradi Attila.

Jól kezdett a Falco II., meglepte esélyesebb, rutinos játékosokat, légióst felvonultató ellenfelét (8. perc: 10-14). A házigazda csak a negyed végén tudta átvenni a vezetést. A második etapban Kovács Bence térdsérülés miatt kivált a játékból, első számú irányítója elvesztését pedig megsínylette a szombathelyi gárda, meglépett a Tiszaújváros. Fordulás után már ismét kiegyenlített játékot láthattak a nézők, ám ezúttal Durázi sérült meg, a bokáját fájlalva kényszerült a padra. Így szépen lassan elfogyott az amúgy is szűk kerettel érkező Falco II. Az utolsó negyedet azonban még becsülettel megnyomták a szombathelyi fiatalok – és tisztes vereséget szenvedtek.

Váradi Attila: – Minden nehézségünk ellenére is becsülettek küzdöttek a fiúk. A vereség ellenére is jár a gratuláció a csapatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában