CVSE

2018.04.18. 21:54

Második helyen végzett az ifjúsági országos asztalitenisz-bajnokságon a celli Baranyai Domonkos

A celldömölki játékos, Baranyai Domonkos párosban a második helyen végzett az ifjúsági országos asztalitenisz-bajnokságon.

Pum András

A Baranyai Domonkos (balról) és Juhász Patrik alkotta duó ezüstérmet szerzett az ifjúsági országos bajnokságon Fotó: Czupor Erika

A lányoknál 41-en, a fiúknál 55-en indultak az ifjúsági országos bajnokságon, melyet a fővárosi Ormai László-csarnokban rendeztek. A lányok és fiúk is egyesben és párosban, valamint vegyes párosban álltak asztalhoz. Megyénket a CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels versenyzői képviselték. Fiú párosban a főtáblára, azaz a legjobb 32 közé Baranyai Domonkos a Wiener Neudorfban szereplő Juhász Patrikkal, a Bakonyi Bertalan–Harkályi Bálint és az Iván Bertold–Hőgye Dániel kettős (Celldömölk, Pécs) jutott. Utóbbi két páros egy kör után, a legjobb 16 között esett ki. A Baranyai–Juhász duó a főtábla első körében erőnyerő volt, majd a Deák-Márki párost 3:0-val, a Huzsári–Ujvári kettőst szintén 3:0-val búcsúztatták. Az elődöntőben az Ócsai–Kishegyi kettőst szintén magabiztos teljesítménnyel, 3:0-ra verték. A döntőben viszont az András–Both páros 3:0 arányban jobbnak bizonyult Baranyaiéknál, akik így az előkelő második helyen végeztek.

A Baranyai Domonkos (balról) és Juhász Patrik alkotta duó ezüstérmet szerzett az ifjúsági országos bajnokságon Fotó: Czupor Erika

Fiú egyéniben Baranyai és Iván jutott a főtáblára, Iván a 16 közé jutásért kiesett, míg Baranyai a nyolcaddöntőben maradt alul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában