Foci KÖRKÉP

2018.04.10. 20:34

Hatot rúgott az U19-es csapat az I. osztályú labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban

Kiváló hétvégét produkáltak az Illés Akadémia-Haladás csapatai az I. osztályú labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban. Az U15-ös, U17-es és U19-es csapat is győzni tudott.

Pum András

 

U14

Győri ETO-Illés Akadémia-Haladás 1-1 (0-0). – Győr, vezette: Péter.

Illés Akadémia-Haladás: Király – Bogdányi (Várnai), SZABÓ B., Kállai, BORBÁCS, VIGH, KOVÁCS P., Bátori-Tóth, Németh Á. (Knizs), Horváth K., Pataki. Edző: Németh Richárd.

A szombathelyiek végig jól futballoztak, betartották a taktikai utasításokat, ám helyzeteik nagy részét ezúttal sem tudták értékesíteni. Szünet után egy pontrúgást követően vezetést szereztek a szombathelyiek, ám egy figyelmetlenség után a győriek egyenlítettek. A jobban futballozó, több helyzetet kidolgozó vasiak rászolgáltak volna a döntetlenre, két pontot Győrben hagytak. Gólszerző: Szabó B.

A bajnokság állása: 1. Videoton 56, 2. Puskás Akadémia 54, 3. Debrecen 49, ... 7 Illés Akadémia-Haladás 34 pont.

23. forduló, szombat, 12.00: Illés Akadémia-Haladás-Kaposvár, 12.00.

U15

Győri ETO-Illés Akadémia-Haladás 0-1 (0-0). – Győr, vezette: Krasznai.

Illés Akadémia-Haladás: Simon – Bényei, Reseterits, Fekete, Baranyai (Varga M.), Heiter (Sipos), Palkó, Doncsecz, Horváth R., Bunevácz, Dezamits. Edző: Sipos Norbert.

Végig stabilan futballozott az Illés Akadémia, amely sok labdát szerzett ellenfele térfelén. A vasiak nagy mezőnyfölényben játszottak, sok helyzetet kidolgoztak, ezek közül egyet a második félidőben kihasználtak. Gólszerző: Doncsecz.

A bajnokság állása: 1. Honvéd 58, 2. Debrecen 49, 3. Puskás Akadémia 47, ... 8. Illés Akadémia-Haladás 31 pont.

23. forduló, szombat, 12.00: Illés Akadémia-Haladás-Kaposvár.

Az U19-es gárda támadója, Funsho Bamgboye négy gólt lőtt az MTK-nak Fotó: Unger Tamás/ Vas Népe

U16

Illés Akadémia-Haladás- Videoton 1-2 (0-2). – Illés Akadémia, vezette: Dombi.

Illés Akadémia-Haladás: Senkó – Szilvás (Fábián), Auer, Jakab (Séfer), Szalay, Csomós, Vajda, Basics, Simon, Füzik (Czafik), Rosner (Albert). Edző: Takács Csaba.

Az első félidőben a vendégek kétgólos vezetésre tettek szert. Szünet után nagy rohamokat vezettek a szombathelyiek, ám csak szépítésre futotta erejükből. Gólszerző: Szalay.

A bajnokság állása: 1. Honvéd 52, 2. Puskás Akadémia 44, 3. Győri ETO 38, ... 7. Illés Akadémia 11 pont.

U17

Illés Akadémia-Haladás- Videoton 2-0 (1-0). – Illés Akadémia, vezette: Görög.

Illés Akadémia-Haladás: Kiss Á. – Bokor, HUSZTI, Nyári P., Illés (Nyíri V.), TÓTH-GÁBOR, Halmai (Bognár), Oláh, Balogh F., Molnár T. (Kónya), Szekér. Edző: Oross Márton.

A székesfehérváriaknak nem igazán volt helyzetük, míg a szombathelyiek csapatként remekül működtek. A vasiak több lehetőséget is kidolgoztak a vendégkapu előtt, akár nagyobb arányban is nyerhettek volna. Gólszerzők: Halmai, Tóth-Gábor.

A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 49, 2. MTK 37, 3. Debrecen 29, 4. Illés Akadémia 28 pont.

22. forduló, szombat, 10.00: Győri ETO-Illés Akadémia-Haladás.

U19

MTK-Illés Akadémia-Haladás 4-6 (2-2). – Agárd, vezette: Maml.

Illés Akadémia-Haladás: Schener – Szár, FUNSHO (Dombi), Szilágyi, Kovalovszki, Kiss T. (Vargovics), Kiss Be., Kiss Ba., Szalai, Bolla, Szántó. Edző: Németh Szabolcs.

Gólokban gazdag, izgalmas, fordulatos mérkőzést vívtak a csapatok. A szombathelyiek mentális erejét mutatja, hogy 4-2-es hátrányból felállva fordították meg 6-4-re a meccset. Pozitívum, hogy idegenben hat gólt szereztek, negatívum, hogy négyet kaptak. Gólszerzők: Funsho (4), Bolla, Kiss T. Kiállítva: Schener, Tóth M.

A bajnokság állása: 1. Honvéd 45, 2. Illés Akadémia-Haladás 39, 3. Puskás Akadémia 38.

22. forduló, szombat, 14.00: Győri ETO-Illés Akadémia-Haladás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában