Haladás

2018.04.12. 19:55

Több hétig nem léphet pályára Jancsó András

Nincs egyszerű helyzetben a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának szlovák vezetőedzője, Michal Hipp. Újabb játékosa sérült meg.

Pum András

 

Bővült az NB I. kilencedik helyén álló zöld-fehérek sérültlistája. Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a múlt szombaton a Diósgyőr ellen megsérült Jancsó András bal ágyéka nyolc milliméter hosszan beszakadt, minimum három-négy hétig nem léphet pályára. A védőként, védekező középpályáskén, sőt, támadóként is bevethető futballista mellett Myke Ramos változatlanul combsérülésével bajlódik, és nem bevethető a combizomszakadásából lábadozó Tóth Máté sem. S akkor nem beszéltünk a sípcsonttörést szenvedett, a bajnokságot ezzel befejező Michael Rabusicról. A szintén a miskolciak ellen megsérült Bosnjak Predrag azonban – köszönhetően a Haladás masszőrjeinek, fizioterapeutájának, erőnléti edzőjének – felépült combhajlítóizom-sérüléséből, és csütörtökön már teljes értékű munkát végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában